19 Nisan 2024
İstanbul
GÜZELLİK MODA

2021-22 Sonbahar/Kış Güzellik Trendleri

Moda haftalarının ardından önümüzdeki sezonun saç ve makyaj trendleri şimdiden ilham panomuzun baş köşesinde yerini alıyor. Avangart görünümlerden ultra doğal portrelere 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunun öne çıkan güzellik trendlerini bir araya getirdik. 

Işıltılı Taçlar 

Yüksek modanın favori saç aksesuarlarından taçlar, önümüzdeki sezonda daha ışıltılı ve daha dominant bir karaktere bürünüyor. 

Parlak Rorange 

Rorange’ı artık sadece yaz rengi olarak kabul etmiyoruz. Turuncu ve kırmızının optimist bir karışımı olan bu renk, artık her dönemin favorileri arasında. 

Karakterli Saçlar 

Kombinlerinizi hangi aksesuarla hareketlendireceğinizi bilemiyorsanız saç görünümlerinize bir şans tanıyın. Avangart formlarıyla karakterli saçlar stilinizin yeni eşlikçisi. 

Buzul Bakışlar 

Renkli bakışlar yine trend listesinde üst sıralarda. Neon renklerin yanında önümüzdeki kış mavi ve lilanın öne çıktığı buzul tonlu bakışlar olmazsa olmazlardan. 

Dönem Aksesuarları 

Saçlardaki retro tavır hiçbir yere gitmiyor. Rotasını 60’lar ve 70’lere çeviren görkemli aksesuarlardan birkaç parça edinmekte fayda var. 

Daha Islak 

Modern ve maskülen stilin vazgeçilmez tamamlayıcısı parlak saçlar yine trend listemizin önemli üyelerinden. Ancak bu kez saç görünümleri daha ıslak ve daha göz alıcı. 

Grunge Gotik 

Aykırı, cesur ve deneysel. Koyu bakışlar ve koyu dudakların ön plana çıktığı grunge-gotik temaya sahip güzellik portreleri sokağın asi kadınlarına ilham veriyor. 

Takma Renkler 

Parlak renklere ve takma saçlara 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda bir şans verin. Saç aksesuarı olarak kullanacağınız bu parçalar klasik görünümlerden sokak stiline her kombinle uyum içerisinde. 

Çizgi Dokunuşu 

İster Kleopatra’dan ilham alan dominant görünümler, ister minimal bir dokunuşla elde edilen pratik uygulamalar: Yeni sezonda eyeliner’lar çizgisel bir formla yenileniyor. 

Enseden At Kuyruğu 

Her görünümle uyum sağlayan joker ve pratik bir saç modeli arıyorsanız size bir müjdemiz var: Siyah bir lastikle toplayacağınız enseden at kuyruğu sezonun gözdelerinden. 

Fondöten Diyeti 

Önümüzeki kış cilt makyajına değil cilt bakımına yatırım yapın. Çünkü ultra doğal ve bakımlı cilt görünümü porselen makyajın yerini alıyor. 

Cut-Out Kırmızı 

Bu trend şimdiden kendini göstermeye başladı bile. Soğuk kışın favori kırmızı tonları, cut-out tasarımlarla manikürünüzü ele geçiriyor.  

Nostaljik Bandana 

Kötü saç günlerinin kurtarıcısı nostaljik bandana, gümbür gümbür gelen saç trendlerinin arasında. It-Girl’lerin favorisi olacak bu trend için fularlarınızı şimdiden hazırlayın. 

3D Göz Makyajı 

Metalik ve simli göz makyajlarının çıtası, önümüzdeki kış bir tık daha yükseliyor. 3 boyutlu medyalarla uygulanan ışıltılı bakışlar deneysel makyajları sevenler için biçilmiş kaftan. 

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X