27 Nisan 2024
İstanbul
ETKİNLİK Kitap Sinema Dizi Fragman Tanıtım

“3391 Kilometre” Yazarı ve Oyuncular Vizyon Öncesi İlk Kez D&R’da Buluşuyor!

Gençlerin ilgiyle takip ettiği Çağdaş Türk Edebiyatı yazarlarından Beyza Alkoç, İndigo Kitap’tan yayımlanan kitabı 3391 Kilometre’yi beyazperdeye taşıyor. Film gösterime girmeden önce kitabı için D&R ile imza turuna çıkacak olan yazara oyuncular da eşlik edecek.

Tüm yazdıkları gençler tarafından büyük ilgi gören Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabı, Fulya Özcan senaryosuyla beyaz perdeye uyarlandı. 12 Ocak’ta beyazperdede seyircisi ile buluşacak olan filmin başrollerinde tv dizilerinin sevilen oyuncuları Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak bulunuyor.
Film gösterime girmeden önce, hikâyenin geçtiği İzmir’den başlayarak D&R ile beraber kitabı için imza günü buluşmalarına çıkacak olan yazar Beyza Alkoç’a oyuncu ekibi da eşlik edecek. İlk olarak 6 Ocak Cumartesi günü İzmir İstinyePark D&R’da olacak yazar ve film ekibi, 7 Ocak’ta da İstanbul Maltepe Park D&R’da hem kitap imzalayacak hem de hayranlarıyla kucaklaşacak.
OTTO Entertainment ve Böcek Films’in yapımcılığında, yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği film, Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde çekildi. Çekimler için en az adı kadar yol yapılan film, başarılı oyunculuklar ve zengin prodüksiyonu ile beyaz perde seyircisine iyi bir seyirlik vadediyor. Bir uzak mesafe aşk hikayesi anlatan ve uzun süre çok satanlar sıralamasında yer edinen ‘3391 Kilometre’, okurlarının kitabından çok iyi bildikleri ‘mantar pano’, ‘ışıklı battaniye’, ‘uçak adlı kedi’ ve daha birçok ayrıntıya da filmimizde hassasiyetle yer verilerek, başarılı bir beyaz perde uyarlaması olarak gençlerin beklentisini karşılayamayı hedefliyor.
Beyza Alkoç Hakkında: 27 yaşında genç bir yazar olan Beyza Alkoç, henüz sekiz yaşlarındayken ilk romanını yazmayı denemiştir. Birçok öykü yarışmasında dereceler alan yazar, fanatik kurgu olarak bilinen türde, çevrimiçi ortamlarda yapıt vermeye başlamış ve geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Üniversite eğitimi esnasında tüm kitapları çevrimiçi platformda yayınlanmaya başlamıştır. İlk olarak Sınır adlı kitabı basılmış ve yoğun ilgi üzerine yeni eserler kaleme alarak onları da ardı ardına yayınlamaya başlamıştır. Karantina serisine ilişkin 5 kitabı, 3391 Kilometre serisine ilişkin 2 kitabı, Enkaz Altındakiler, No 26 serisine ilişkin 2 kitap, Kar Küresi serisine ilişkin 2 kitap, Asansör, Sınır, Sınırsız ve son olarak Kalp Muhafızı serisine ilişkin 2 kitabı ile Beyza Alkoç, modern edebiyat alanına mühim katkılarda bulunmuştur.
3391 Kilometre Hakkında: 3391 Kilometre, birbirlerinden çok uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin öyküsünü mevzu alıyor. İsmini Ege’nin incisi İzmir’den alan 18 yaşındaki İzmir, bir gece aldığı mesaj sayesinde Ege ile tanışır. Sosyal medya üstünden tanışan İzmir ile Ege sohbet ettikçe, birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını ve birbirlerine olan aşklarını fark ederler. Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik mesafede bir aşka yelken açan İzmir ve Ege için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz yazışan, birbirlerine bu kadar uzak, fakat bir o kadar da yakın olan İzmir ve Ege, hayatlarında yaşadıkları depremlere aşklarına tutunarak dayanmaya çalışırlar.

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X