4 Mayıs 2024
İstanbul
MODA

2020 Favori Güneş Gözlüğü Tavsiyeleri ve Modelleri…

Sevgili okurlarım bu aralar #EvdeKal sürecinde olabiliriz, ama bu durum yaz planları kurmamıza engel olmamalı. O zaman güneş gözlüklerine şimdiden bakın ve bu sene hangisi favoriniz olacak, karar verin. Öncesinde güneş gözlüğü seçimini nasıl yapmamız gerektiğinden bahsedeceğim …

Güneş gözlüğü seçimi nasıl olmalıdır?

Arkadaşlar en basit detay, çerçeve şeklinin yüz şeklinin tam tersi olması gerektiğidir. Köşeli bir yüz şekline yakışacak gözlük kıvrımlı hatlara sahip olmalıdır. Klasik, oval çerçeveler de tercih edilebilir. Oval yüz şekli ideal olduğu için hemen hemen her gözlük modeli yakışır, ama özellikle kare çerçeveler çok hoş duracaktır. Uzun yüz şekline en çok yakışan gözlük modeli yuvarlak çerçeveli olanlardır. Ters üçgen yüz şekliniz varsa ince çerçeveli ya da çerçevesiz gözlükler tercih etmelisiniz.

2020 Trend Güneş Gözlüğü

Aviator gözlük

Ben bu modellere bayılıyorum. Özellikle Ray Ban koleksiyonları harika oluyor. Bir de bu modeller hemen hemen her yüz şekline yakışıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Kedi göz gözlükleri

‘Cat eye’ olarak da duyabileceğiniz bu model gözlükler son zamanların en meşhur modelidir. Hatta yaz kış, her mevsim kullanılır oldu.

Kaynakçı gözlüğü

Bu büyük gözlükler çok gösterişli görünüyor, ama abartıya kaçıyor diye düşünüyorum. Süslü ve rengarenk çerçeveleri de mevcut. Tabii yüz şekliniz de önemli, ama asıl önemli olan nokta bunu kaldırabilmek. Genellikle sosyete kesimin tercih ettiği bir model gibi görünüyor.

Geniş çerçeveli gözlükler

Modası asla geçmeyen kategorilerden biridir. Bu tarz tercih edilebilecek çok model olduğu için genel bir başlık verdim. Çerçevesi metal ya da kemik olan seçenekleri de vardır. Ayrıca renkli camlar da tercih edebilirsiniz. Bu arada çerçeveleri çiçekli, desenli, incili modelleri de denemeyi unutmayın.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video