29 Nisan 2024
İstanbul
MODA

2022 ‘nin En Havalı Gözlük Modelleri

 

 

Güneş gözlükleri her mevsimin favori aksesuarlarından. Özellikle yaz aylarında daha farklı renk ve model çeşitleriyle yanımızdan ayırmadığımız en trend aksesuardır.

 

Dikdörtgen Çerçeveli Gözlükler

 

 

2022’de sıcak mevsimlerin de soğuk mevsimlerin de favorisi dikdörtgen model gözlükler olacak. Desenlerde ve renklerde dilediğinizi tercih edebileceğiniz bu modellerde yüz şeklinize göre küçük ya da orta boy tercih edebilirsiniz. Aşırı büyük gözlük modellerinin ise 2022’de pek de sükse sahibi olmayacağını şimdilik söyleyebiliriz.

 

Renkli Gözlük Modelleri

Bu sene biraz renklenmeye ne dersiniz? Renklerin enerjisini stilinize adapte etmenin en kolay yolu aksesuarlar. Bu aşamada da devreye güneş gözlükleri girecek. Dilediğiniz modelde güneş gözlüğünü farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Özellikle geçtiğimiz birkaç sene önce oldukça trend olan ve o dönem edindiğiniz cat eye gözlükleri tozlu raflardan çıkarsanız iyi edersiniz!

 

Metal Detaylı Vintage Gözlükler Modelleri

Yan kısımlarında metal marka logosu bulunan gözlükler ya da herhangi bir logo olmadan metalik bir geçiş barındıran gözlükler bu sene oldukça popüler bir noktada konumlanacak. Bu modelleri bulabileceğiniz en ideal yerler ise vintage butikler. Farklı model ve renklerde, desenlerde vintage gözlük edinerek stil sahibi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video