27 Nisan 2024
İstanbul
MODA

2022′ nin Kış Modası Renkleri

 

Kış Modası Renkleri 2022 başlıklı yazımızda bu senenin kış modası renklerinden bahsedeceğiz. kış modasi havaların soğuk olmasına rağmen sıcacık kombinler sunmaktadır. Kış modası renkleri ile hem tarz ve dikkat çekici kombinler yapacak, hem de kolay kombin imkanı bulacaksınız.  Bu kışın moda renkleri ile kombinlere yön vermeniz halinde hayranlık uyandıracak bir şıklık yakalayacaksınız.

 

Kış Modası Renkleri 2022-2023

2021 kış modası renkleri  (cranberry) kızılcık kırmızısı, (merlot) kahverengiye çalan koyu kırmızı, (crabapple) yaban elması rengi, şeftali rengi, orange, (hazel) açık kahverengiye benzeyen çok açık kiremit rengi, yeşil zeytin rengi idi.

Bu renklerin birçoğu 2022 döneminde de kullanılmaya devam ederken zeytinyağı yeşili, açık ve koyu ekru renk, kara dut rengi, keskin kırmızı, toprak renkleri, keskin kırmızı ve soft mavi tonları da kartelada yer almaktadır.

 

2021 moda kış renkleri Geçmiş yıllarda kış, siyah, lacivert, kahverengi demekti. Ancak son dönemlerde bu olgu tamamen yıkıldı.

 

Sonbahar kış modası renkleri arasında parlak mavi, lila tonları, mort tonları, ilk sıralarda görünüyor. Devamında ise bütün asilliği ve ağırlığı ile bordo, kara dut rengi ve parlak turuncu da zirveyi zorluyor.

Kışın dikkat çeken ve tasarımlarda yer verilen bir diğer canlı rengi ise kış modasında hemen hemen here sezon kendisine yer bulan kırmızıdır. Siz de benim gibi nar şurubu rengi tutkunu iseniz, bu sezon oldukça şanslısınız. Nar şurubu rengi ile ortamlarda flörtöz bir hava esecek.

Yazdan kalan ve akımı devam eden renkler ise kobalt mavisi ve fuşyadır. Abartıyı sevmeyen sade renk tutkunları için kış modası renkleri ise açık mavi, açık lavanta rengi, vanilya rengidir. Kış mevsiminin en soft ve trend rengi ise pudra ve ekru rengi olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Modanın yön verdiği nötr renkler ise camel rengi, çikolata ve karamel renklerine yakın açık ve koyu gri tonları olarak listelerde yerini almış bulunmaktadır.

 

 

Kış renkleri nelerdir sorusunun cevapları arasında altın kireç rengi de bulunuyor. Hardal ve tonlarını dolaplarınızdan uzaklaştırarak yerine altın kireç rengini rahatlıkla koyabilirsiniz. Pembe ile açık kahve tonlarının karışımı ile ortaya çıkan bu renk oldukça da sevilmiş görünüyor.

 

Özellikle altın kireç rengi kombinlerde yeşil tonlarına yer verilmiş. Bütün bu renklerin dışında popüler olan bir diğer renk ise ladin rengi olarak öne çıkıyor. Hemen hemen herkese yakışan bu rengi bu kış kombinlerinizde mutlaka kullanmalısınız.

Yeni sezon Moda Trendleri-Bu Yıl Moda Renkler

Her yıl farklı renk kombinleri ve tasarımlar öne çıkarken, moda takipçileri de modanın hızına yetişmek için nefes nefese kalıyor.  Kış Sokak Modası 2022 renklerini de bu yazımızda inceleyebilirsiniz.

Siyah tutkunlarına kötü bir haberim var, 2022 kış renkleri arasında siyah en son sıralara atılmış gibi duruyor. Bunun yerine haki, pembe, sarı, kara dut rengi, kırmızı, yeşil, bordo, mavi gibi renkler geliyor.

Yeni sezon moda trendleri arasında işlemeli kazaklar, kadife parçalar, sıra dışı çoraplar, geniş kollu yün üstler, püsküllü parçalar, kısacası salaş kombinler oldukça popüler olacak görünüyor.

 

 

Yeni sezonda rahat kullanımı ve şıklığı ile oversize üstlere de fazlasıyla rastlayacak gibiyiz. Salaş bir görünüm sunarak marjinal bir hava estiren bu parçalara dolaplarınızda yer açabilirsiniz. Şişkin kol detaylı olan kazaklara da sıkça rastlayacağız.

Kış modası arasında en trend kombinler takım elbiseler diyebiliriz. Sokak kombinlerinde de kendisine yer bulan ikili takım ve üçlü takım elbiseler, ofis tarzı giyimi benimseyenler için vazgeçilmez kombinler sunacaktır.

 

Yeni sezon trendleri arasında slogan kıyafet modası da bulunmaktadır. Ruh halini yansıtmak isteyen kişilerin kullandığı bu tarzda bu sezon özlü sözlerin yer aldığı tasarımlara yer verildi.

Son iki yıldır evde kalan kişiler rahat kombinlere alıştı ve bırakmakta istemiyor. Bu bağlamda gündelik kombinlerden özel kombinlere kadar rahat ve salaş kombin parçaları öne çıkmaktadır.

 

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X