27 Nisan 2024
İstanbul
ASTROLOJİ

1-7 MAYIS BURÇ YORUMU

1 Mayıs 2023’te yeni haftaya Ay, Başak burcunda hareket ederken başlayacağız. Merkür retrosu bu hafta da devam edecek. Plüton Kova burcunda durağan S pozisyonda olacak. Toplumsal ortamlarda bulunmak istemeyeceğiniz bigün geçirebilirsiniz. Beklenmedik seyahatler karşınıza çıkabilir. Eğitimle ilgili mevzularda harcamalarınız artabilir.

2 Mayıs 2023’te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gece saat 02.27’de Güneş ve Retro Merkür kavuşumda olacak. Anın haritasında 9’uncu evde olacak. Bu kavuşum bununla beraber geçmişe özlemi getirebilir. Geçmişle ilgili mevzular karşınıza çıkabilir. Yarım bıraktığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz. Ay ve Neptün içinde yaşanacak kombinasyon ekonomik olarak dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan bigün bulunduğunu, maddi kayıpların yaşanabileceğini ve hayal kırıklığı olacağını vurguluyor. Dolandırıcılara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş meydana getirecek. Beklenmedik ortaklıklar kurulabilir. İş seyahatlerine çıkmayı düşünebilirsiniz. Plüton, Kova burcunda retro hareketine başlamış olacak.

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

3 Mayıs 2023’te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik bir gezi gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İletişiminiz kariyer odaklı olabilir. Kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili baş dönmesi ve denge kayıplarına karşı davranışlarında ölçülü olmalısınız.

4 Mayıs 2023’te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde agresif, sinirli ve tartışmacı duygu durumu içine girebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. Trafikte kazalara karşı dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan bigün olacak. Dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerine doğru Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlamış olacak. Yakın çevreniz ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Venüs ve Neptün içinde akşam saatlerinde gerçekleşecek kare açı dolandırılmalara, maddi kayıplara ve aldatılmalara karşı dikkatli olunması gerektiği mevzusunda bizi uyarıyor.

5 Mayıs 2023’te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Bugün tamamımız için fazlaca mühim olan Ay Tutulması’nın gerçekleşeceği bigün olacak ve bu tutulma Afrika, Asya ve Avustralya üstünden gözlemlenebilecek. Tutulma 14°58′ Akrep burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları Dolunay zamanıdır bununla birlikte bu yüzden sonlanma enerjisi taşır. Hayatınızda bırakmanız ihtiyaç duyulan, artık size hizmet etmeyen ne var ise bunların hayatınızdan çıkacağını gösterir. Doğum haritanızda transit haritada tutulma noktasının düşmüş olduğu ev, 15 aşama civarlarında durağan(durgun) burçlarda gezegeniniz var ise tutulmadan daha fazlaca tesir alabilirsiniz. Tutulma anında yükselen burç Akrep burcu olacak. Akrep burcu olan ülkemizin doğum haritasında tetik alacak gezegen Venüs olacak. Venüs maddi ve tinsel değerlerle ilgili mevzuları temsil eder. Burada meydana gelecek bir tutulma finansal alanda yaşanacak tüm değişikliklere işaret eder. Dedikodu, ruhsal problemler, hırsızlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sıhhat problemleri yaşanabilir. Yasalarla başınız derde girebilir, hapis cezası alabileceğiniz vakalara karşı dikkatli olmalısınız. Dünya genelinde depremler, hava şartlarında değişimler, mafyavari vakalar, terör saldırıları yaşanabilir.

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

6 Mayıs 2023’te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi gerginlikler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlanılmak istenebilir. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak, farkındalığınızı artıracağınız eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Evli olanlar eşlerinin aileleri ile ilgili beklenmedik problemler yaşayabilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş meydana getirecek.

7 Mayıs 2023’te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi ilişkilerde bilhassa otorite figürleri olan kişilerle çatışmalar yaşanabilir. Birbirinizi anlamakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde mesafe ve soğukluk hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken fevri konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitim, gezi, hukuksal davalarla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Sonradan zararı dokunan çıkabilirsiniz. Karar alırken Merkür’ün retro pozisyonda bulunduğunu unutmamalısınız. Yanlış karar alabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

Koç

Pazartesi günü yoğun bigün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili mühim emekleri tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız ihtiyaç duyulan sözleşmeler var ise bunlar karşınıza çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal mevzular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili gezi ve tecim mevzuları önceliğiniz olabilir. Ya da yurt haricinde yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ya da felsefe mevzularına merak duyabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

Boğa

Pazartesi günü sanatla alakalı yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun bigün geçirebilirsiniz. Mesuliyet üstlendiğiniz görevlerle ilgili mevzularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız var ise can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız ihtiyaç duyulan sözleşmeler var ise bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal mevzular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

İkizler

Pazartesi günü aileyle ilgili mevzular, aile içi kontakt mevzuları ve evinizle ilgili mevzularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatla alakalı yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bigün geçirebilirsiniz. Mesuliyet üstlendiğiniz görevlerle ilgili mevzularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız var ise bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız ihtiyaç duyulan sözleşmeler var ise bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bigün geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aileyle ilgili mevzular, aile içi kontakt mevzuları ve evinizle ilgili mevzular önceliğiniz olabilir. Cuma ve cumartesi günleri sanatla alakalı yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bigün geçirebilirsiniz. Mesuliyet üstlendiğiniz görevlerle ilgili mevzularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız var ise can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Aslan

Pazartesi günü finansal mevzular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe mevzuları karşınıza çıkabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bigün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aileyle ilgili mevzular, aile içi kontakt mevzuları ve evinizle ilgili mevzularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatla alakalı yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Başak

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal mevzular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe mevzularına ağırlık verebilirsiniz. Haiz olduğunuz maddi ve tinsel tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günü aileyle ilgili mevzular, aile içi kontakt mevzuları ve evinizle ilgili mevzularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişimleri yapabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve güzel duyu mevzuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal mevzular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe mevzuları önceliğiniz olabilir. Haiz olduğunuz maddi ve tinsel tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Akrep

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve güzel duyu mevzularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal mevzular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe mevzuları önceliğiniz olabilir. Haiz olduğunuz maddi ve tinsel tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili mevzularda gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Toplumsal grupların faaliyetlerine katılım izah edebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve güzel duyu mevzularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Oğlak

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili gezi ve tecim mevzuları gündeme gelebilir. Ya da yurt haricinde yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili mevzularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi mevzuları ağırlık kazanabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Toplumsal grupların faaliyetlerine katılım izah edebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Kova

Pazartesi günü değişiklik ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili gezi ve tecim mevzuları önceliğiniz olabilir. Ya da yurt haricinde yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim mevzularına ağırlık verebilirsiniz. Felsefe mevzularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili mevzularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi mevzuları ağırlık kazanabilir. Pazar günü toplumsal olmak isteyebilirsiniz. Toplumsal grupların faaliyetlerine katılım izah edebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

 

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkilere yoğunlaşabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri değişiklik ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu hastalıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras mevzuları var ise bu problemler çözülebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili mevzulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili gezi ve tecim mevzularına ağırlık verebilirsiniz. Ya da yurt haricinde yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim mevzuları dikkatinizi çekebilir. Felsefe mevzularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili mevzulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir iş projesi üstüne düşünebilirsiniz.

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X