28 Nisan 2024
İstanbul
DEKORASYON

2020 Ev Dekorasyonu Trendleri “MAKSİMALİZM”

2020 EV DEKORASYON TRENDLERİ

Maksimalizm;

Bu yıla damga vuracak trendlerden olan az eşya, ferah evler dekorasyonu , küçük evler için en ideal dekorasyon stillerinden biridir. 2020 salon dekorasyonu trendlerinden biri, maksimalist tarzda döşenen odalar oldukça ilgi görmekte. Daha fazla eşyaya yer verilen ve daha ışıltılı görünen mobilyalara ev sahipliği yapan bu tarz, farklı stilleri bir arada kullanılabiliyor. Maksimalizmin içinde biraz da eklektik dekorasyon olduğunun kanıtı. Minimalizmin tam tersi olan maksimalist dekorasyon 2020 yılına damga vuracağı haberi veriyor.

Doğal materyaller;

Bitkilerin aksine mobilyalar ile de doğal bir görünüm elde edilebilir. Ahşap dekorasyonlar doğayı evinize davet etmek için kullanabileceğiniz başlıca materyaldir. Sehpa, yemek masası, sandalye, koltuk takımı detaylarının yanı sıra mutfak ve banyo dolaplarında da yararlanabilirsiniz. Hasır sepetler ve doğal taşlar da doğallığı evinize davet edecek ürünlerdendir.

Evlerde daha süslü duvarlar;

2020 yılının trendi olan maksimalizm ile daha hayatı bizi bekliyor.Bunun yanı sıra evlerimizde kullanabileceğimiz daha süslü ve göşterişli duvar kağıtları 2020 yılına girmemiz ile merak uyandıran detaylardan olabileceğe benziyor. Daha süslü ve gösterişli duvar kağıtları duvar dekorasyonu kalabalık yapabileceği için duvarlarımızda daha sade çerçevelere yer vermeliyiz.

2020 EV DEKORASYON FİKİRLERİ

Boydan boya uzun renkli perdeler evin farklı görünmesinde yardımcı olacaktır.

Floral desenli yatak örtüleri,  koltuk örtüler, duvar kağıtları,

Artık ahşap ve klasik TV üniteleri modeller yerine mermer  modeller hakim olacak

Mutfaklarda siyah renk vazgeçilmez bir şeçenek,

Halılarda, koltuk kumaşlarında geometrik desenler bu yıl çok konuşulacağa benziyor.

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X