26 Nisan 2024
İstanbul
MODA

2020 SPOR ŞIKLIĞI!

Günlük hayatında da spor şıklığına uyum sağlıyorsanız bu yılın spor ayakkabı trendlerini öğrenmeye hazır olun. Her yıl farklı trendlerle karşımıza çıkan bir çoğumuzun gözdesi spor ayakkabılar bu yıl yine farklı modeller ile karşınızda!

2020 SPOR AYAKKABI TRENDLERİ!

NİKE AİR MAX 90

Onun kadar iyi uçanı, rahatı, başarılısı yok: Nike Air Max 90; ikonik Waffle tabanı, dikişli yüzeyleri ve klasik duruşuyla bu yılın gözdesi.

Nike Legend React 2

Nefes alabilir file ve ekstra dengeli topuğu ile günlük hayatınızda hareketleriniz kısıtlanmadan yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz. Bağcıkları ile her çeşit ayağa uyum sağlarken koşu ayakkabısı olarak tasarlanması 2020 yılının gözde modelleri arasında yerini almasını sağladı.

SKECHERS Graceful – Get Connected

SKECHERS Graceful – Get Connected ayakkabıyla spor salonundan tüm gün sürecek konfora kolayca geçin. Dikiş ve katman vurgulu, Skech Knit Mesh tek parça sportif kumaş sayalı, bağcıklı, atletik training ayakkabısı. Memory Foam iç taban.

RIDER STREAM ON

2020 Spor Trendlerinde puma Rider Stream on günlük spor şıklığı.

Nike Explore Strada

Günlük stile çok yönlü dokunuş, Nike Explore Strada! iki tonlu dokuma üst kısmıyla günlük giyim için yeterince sade fakat ilgi çekici olacak kadar da dinamiktir. Yenilikçi köpük yastıklama ile uzun süreli kullanımda bile hafifliğini ve rahatlığını korur.

Adidas OZWEEGO

Hızlı adaptasyon ve yeniliklerin dönemi olan 90’lı yıllarda doğan ayakkabı, gelişimini yeni zirvelere taşımaya devam ediyor. Bu spor ayakkabı, retro kalın yapısı ve katmanlı biçimi ile köklerini onurlandırırken aynı zamanda geleceğe de kucak açıyor.

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X