2 Mayıs 2024
İstanbul
MODA

2023 İlkbahar/Yaz Modası Trendleri

2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında parıldayan payetler, kristaller; yıldızlarla aydınlatılmış uzun yaz gecelerine selam veriyor. Stella McCartney’in parıltılı elbisesi zarafeti ve ihtişamı aynı paydada birleştiriyor. Düşük bel trendi moda dünyasını her zaman ikiye bölse de son senelerde yükselişe sağlandı.

Ezberbozan Siyah

Moda dünyasının favori rengi siyah, Versace’nin podyumunda cesur bir forma bürünerek parlaklık dozajını artırıyor. Ezberleri bozarak 2023 İlkbahar/Yaz mevsimine cilalı bir his veren, renk tonlarının en havalısı siyah için gardırobunuzda yer açın.

 

Floral Desenler

İlkbahar/Yaz’ı müjdeleyen çiçekler bir mevsim klişesi olsa da 2023 podyumlarında taze bir görünüme kavuşuyor. Carolina Herrera’nın romantik desenlere sahip patchwork esintili straplez kesim elbisesi, İlkbahar/Yaz’a olan aşkı tazeliyor.

Bir Ters Bir Düz

El işçiliğine övgünün yükseldiği Proenza Schouler podyumunda, tığ işi parçalar popülerlik kazanıyor. 70’li yılların el yapımı zanaat öğeleri 2023 yılının İlkbahar/Yaz trendleri arasındaki yerini alırken mevsimin mottosu şimdiden belli: Bir ters bir düz.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video