28 Nisan 2024
İstanbul
MODA

2023 Yaz Moda Trendleri ile Yaza Sıcak Bir Giriş Yapın

2023 yaz moda trendleri bu yıl için en fazlaca dört gözle beklenen ve sorulan trendler içinde. Bu yıl tül ve transparan detaylar, tığ işi parçalar, dar ve parlak üstler ve holografik desenler ön planda. Bilhassa sıcak yazları el işi tığ parçaları ve jean şortları kombinleyebilirsiniz.

Çiçek desenleri yazı simgeleyen bir klasik olarak bu yıl da varlığından söz ettiriyor. Uçuş uçuş yazlık elbiselerde bu desenleri görmek mümkün. Bunun haricinde el emeği görünen, tığ işi yada örgü üstler, çantalar, etekler bu senenin trendleri içinde. Şimdiden kendiniz için ördürebilir ya da çoktan satışa sunulan hazır giyim ürünlerinden dolabınıza ekleyebilirsiniz.

2023 giyim modasında üçüncü boyut işlevi gören holografik desenler, bilhassa tül üstlerde kullanılıyor. Renkli tonların yer almış olduğu bu desenler adeta yaz sıcağı enerjisinin bir dışa vurumu şeklinde. İspanyol paça kumaş pantolonlarda da bu desenin enerjisini görmek mümkün.

2023 ilkbahar yaz trendlerinde öne çıkan ve size 2000’li yılları anımsatan bir trend daha var: katmanlı giysiler! Bilhassa ilkbahar aylarında bu trendi takip eden hanım ve erkekleri görmemiz mümkün. Kat kat dökülen elbiseler, üst üste giyilen bodyler, dar tayt ya da pantolonların üzerine giyilen mini etekler bu trendin parçaları içinde. Son 2 senedir ise yaz aylarına damgasını vuran crop modası da kolay kolay unutulacak şeklinde durmuyor. Bu yıl da crop kısa üstler ve kelebek formundaki giysiler ön planda.

Şık ve Asi: 2023 Sokak Modası

Hailey Bieber ve Bella Hadid şeklinde adların öncüsü olduğu sokak modası, bilhassa de genç kesimin kendi tarzını özgürce dışa vurmuş olduğu bir alan. Dünyaca meşhur modellerin stillerinin bir yansıması olan sokak modasında her mevsim için değişik alternatifler bulunuyor.

2023 sokak modası aslen size oldukça tanıdık olan bir dönemden esin alıyor, doğrusu 2000’li yılların modasından. Dünyaca meşhur birkaç markanın düşük bel etekleri ve pantolonları tekrardan üretmesi üstüne bu giysileri birçok kişinin üstünde görebilirsiniz. 2022 yaz moda trendleri içinde da yer edinen düşük bel giysiler, bu yıl daha da çeşitleniyor. Sokak modasında paraşüt ve kargo pantolonların düşük belli formlarını yeğleyen birçok kişiyi görmek mümkün. Asi ve enerjik bir izlenim veren bu giysiler, tül üstler ya da straplez croplar ile kombinleniyor. İnce belin güzel duyu görünümüyle de oldukça çarpıcı bir görünüm elde ediliyor.

Sokak tarzında kış mevsiminde ise kat kat giyilen ceket ve kazaklar, tozluk şeklinde ürünler kullanılıyor. Kalınca ve oldukça büyük oversize kazakları bu yıl bir çok kişinin üstünde görebileceksiniz şeklinde duruyor. Ek olarak sokak stilinde çizme ve postalların yeri ise bu yıl daha da sağlam. Bilhassa spor bir tarzınız var ise, sokak stilinizi bu modellerle tamamlayabilirsiniz.

About The Author

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X