3 Mayıs 2024
İstanbul
BEBEK & ÇOCUK

2020 BİLSEM sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

Bugün binlerce çocuk için büyük gün… Bilsem grup tarama sınavına girenlerin sonuçları normalde bugün açıklanacaktı fakat koronavirüs nedeniyle 15 Mart’tan sonraki sınavlar ertelenince sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

BİLSEM 2016 Hakkında Bilgi - Cicicee

Her sene düzenlenen Bilsem sınavları bu yıl 4 Ocak’ta başladı. Sınavlar 15 Mart’ta kadar sorunsuz ilerlerken koronavirüs sebebiyle daha sonraki sınavlar ertelendi. Sonuçların ise bugün açıklanması planlanıyordu. Fakat coronavirüs sonrası sonuçların açıklanıp açıklanmayacağı büyük merak konusu…

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

BİLSEM grup tarama sınavlarının tarihi 4 Ocak-19 Nisan 2020 aralığında olacak. Bu sınavın sonuçları ise 22 Nisan tarihinde açıklanacaktı. Fakat sınavlar ertelenince sonuç tarihi henüz bilinmiyor. MEB tarafından da henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

BİLSEM NEDİR?

Bilsem, Bilim ve Sanat Eğitim Merkezlerinin kısaltılmış ismidir. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarıdır.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video